Да, такива са! Пробвах да сложа там червени светодиоди, но не стана хубаво. Върнах си крушките.
Известие
Collapse
No announcement yet.
HID Convesion Kit (xenon) на GTV/Spider /снимки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от b_angelovДа, такива са! Пробвах да сложа там червени светодиоди, но не стана хубаво. Върнах си крушките.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelovНе е невъзможно колега, ето... Аз за късите светлини си поръчах от тук:
http://www.luxima.bg/ имат си и представителство в Бургас и мо го монтираха за 30мин. макс.
Това което ти трябва по-точно е това:
http://www.luxima.bg/index.php?&tid=1&vid=&pid=10 на цена 259лв. с монтажа. Ако си от София може би ще стане веднага, аз чаках 2 дена за доставка.
При халогените работата седи малко по-лесно с намиране на кита. Но инсталацията не беше така лесна. Трябваше да се дупчат пластмасовите задни капачни на халогена (нищо сложно) за да могат да излязат кабелите оттам. Когато решиш пак може да си върнеш стандартните крушки, като тази дупчица я запълваш с малко силикон и си готовТой ни отне около час.
Има две неща с които трябва да съобразиш:
1. Да си там на място като ти го монтират и да ги следиш какво правят. Аз поне нямам доверие на какви да е майстори.
2. Като го монтират на GTV-то им кажи да обърнат поляритета на захранване на баласта! Поне при мен и на четирите крушки - халогени фарове, бяха обърнати + и - и фаровете нещяха и нещяха да тръгнат.
Друг проблем е събиране на 2 баласта под всяка от двете кори на двигателя, но това си е главоболие на майсторите
След добра настройка ще видиш коренна разлика в осветеността "Преди" и "След", както е казал колегата Proper.
Ще кача снимки, когато мога да видите ефекта, но за жалост нямам снимки от "Преди"
Comment
-
Бургас
Име : Метанстанция "Виго"
Тел. : 056 810 149
Email : shangov@abv.bg
Първо иди и остави капаро, за да ти ги поръчат, защото нямат за HB3 в наличност
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelovКакво стана колега kalvach, има ли GTV-то ти вече по-бистър поглед?? похвали се!
Колеги, някой слагал ли е Ксенон на халогените??? (сори ако съм пропуснал някъде), че мисля до 1-2 седмици да сложа и там..Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от proper
Колеги, някой слагал ли е Ксенон на халогените??? (сори ако съм пропуснал някъде), че мисля до 1-2 седмици да сложа и там..
сега цепи мрака отсекъдеAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelovКакво стана колега kalvach, има ли GTV-то ти вече по-бистър поглед?? похвали се!, но се надявам скоро и това да стане.
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от proper
Колеги, някой слагал ли е Ксенон на халогените??? (сори ако съм пропуснал някъде), че мисля до 1-2 седмици да сложа и там..
сега цепи мрака отсекъдеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Здравейте, скоро ще слагам ксенон на късите и много се колебая между два цвята 5000К или 8000К. Бихте ли ме посъветлали кой да си купя понеже не съм карал кола с ксенон.А тези от 8000К да не дразнят окото с този синьо-лилав отенък.
Също така бил помолил някои които вече има монтиран ксенон на GTV да сподели каде е поставил баластите, защото сигурно ще прибегна към домашно монтиране.Ще ми бъде много полезна някоя снимцича.
Благодаря!Alfa Romeo GTV
http://matrix123.snimka.bg/
Comment
-
Колега аз съм с 12 000 к. на късите, дългите и на халогените, перфектни са ми, вижда се идеално, но това си е до вкус има хора които предпочитат по бялата светлина ...
От ксенона съм много доволен - той е Luxima , има един колега които продава такива ксенони във форума а ето и линк към обявата му ...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=32442sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Колега, и аз съм с Луксима - троен ксенон (къси, дълги и халогени). В момента съм с 6000к, но ми синее доста. Ако мога да избирам бих избрал 5000 или 4500. Ето и една снимка, от последната сБирка:
Относно баластите - доста си играх да ги подредя така, че да стане супер красиво и нищо да не се вижда. Само като се свалят корите се виждат, но кабелите са стриктно прибрани и строени. Снимки мога да кача по-нататък, като не ме мързи да сваля корите.Last edited by b_angelov; d.m.y г., 00:00.
Comment
-
Аз никога не бях карал кола с ксенон и като сложих 6000к ми трябваше около 1 месец, за да свикна с този цвят..., а уж е лееееко синеещ....Така, че ако не целиш някакъв Екстравагантен ефект, то сложи си 5000К според мен...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
И не забравяйте, че ефекта е много по-добър, ако се почистят фаровете от прахоляка, натрупан с времето по лещите:
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...5&postcount=10
В същото време се прави и профилактика на механизмите за регулиране на фаровете. Много полезна интервенция, според мен.
Comment
Comment